20. JUNIJ 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
ŠILA
Veliki ŠILA finale 2007-2008

Veliki finale ŠILE se bo pričel ob 17. uri z MIŠ, malo impro šolo v kateri nastopajo osnovnošolske skupine, ob 19. uri bo druga finalna tekma Šolske impro lige sezone 2007 - 2008 med ekipama Gimnazija Jožeta Plečnika : Pionirski dom.
Prireditev bomo zaključili s podelitvijo priznanj najboljšim posameznikom in skupinam, prehodni ŠILA pokal pa bo šel v roke zmagovalcem sezone.

Prireditev bo na Kudovem letnem odru, v primeru slabega vremena bo prireditev v dvorani.


V sezoni 2007/2008 je v rednem delu sodelovalo 18 srednješolskih skupin, 7 skupin v ŠILA valilnici (začetniki), 7 osnovnošolskih skupin pa v MIŠ mali impro šoli, ki smo jo ustanovili letos. V ŠILI aktivno sodeluje preko 350 mladih improvizatorjev iz vse Slovenije. Prireditve ŠILE so tradicionalno na sporedu ob petkih zvečer v Kudu France Prešeren, gostovali pa smo tudi v Mariboru, Idriji in Kranju. Izvedli smo 80 prireditev, ki si jih je ogledalo preko 4.500 obiskovalcev.

Vstopnine ni.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.554.928-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

maj 2008
PTSČPSN
 
 
junij 2008
PTSČPSN
 
 
julij 2008
PTSČPSN
 
 

POGANJA: