20. DECEMBER 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sobotaže zmaja Franceta
Pripovedno gledališče gdč. Bazilike
Čudežen zaboj

Lutkovno pripovedna pravljična uprizoritev je primerna za otroke od 4. leta dalje in traja 40 minut.
Po predstavi bo otroke pozdravil dedek Mraz.

Gospodična Bazilika se je vrnila iz oddaljenih dežel z novimi nenavadnimi pravljicami Japonske, Afrike in Indije. Pravljice hrani v zaboju polnem predalov, loput, gumbkov in okenc. V njem pa živijo še prepirljiva škrata tenguja iz Japonske, velikodušni kralj Vikram iz Indije in prebrisani pajek Kveku Anansi iz Afrike.

Vstopnina: 4 EUR. Abonmajska vstopnica 20 € – 7 vstopnic za ceno petih.
 
Stendap
Predbožična verzija

Večer stand-up komedije z Ivanom Šarićem, Vidom Valičem in Tinom Vodopivcem.

Vstopnina 7 €. RAZPRODANO!
 
Stendap
Predbožična verzija

Večer stand-up komedije z Ivanom Šarićem, Vidom Valičem in Tinom Vodopivcem.

Vstopnina 7 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 11.287.226-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2008
PTSČPSN
 
december 2008
PTSČPSN
 
januar 2009
PTSČPSN
 
 

POGANJA: