20. OKTOBER 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Reverse engineering
Superbutt + Dead Dildodrome

Madžarska zasedba Superbutt, ki se je že večkrat predstavila slovenski publiki, bo tokrat na ljubljanskem nastopu v okviru evropske turneje predstavila svojo novo ploščo "Music for Animals" (Sonic Attack Records,2011).

Družbo na koncertu jim bodo delalli slovenski Dead Dildo Drome.

SUPERBUTT so madžarska skupina, ki obstaja že več kot 10let, v tem pa času pa so izdali že več albumov in imeli nekaj turnej po vsej Evropi. Odre so si na turnejah delili z skupinami kot so Clawfinger, Soulfly, Prong, Faith No More in še bi lahko naštevali...

www.superbutt.net
www.facebook.com/sprbtt

Skupina DEAD DILDO DROME združuje glasbenike, ki prihajajo iz uveljavljenih, čeprav žanrsko precej različnih domačih zasedb, kot so Leaf Fat,God Scard in Language of Thought Hypotesis. Band so ustanovili Robert, Damir in Enej, decembra 2009 pa se jim je na kitari pridružil še Andraž (God Scard) in od takrat dalje je bend začel na polno pripravljati material, ki so ga v letošnjem letu tudi pričeli predstavljati na odrih, v oktobru pa bo nekaj tega materiala isšlo na njihovem novem EP-ju "Cowboys from Kredarica". Na koncertih se jim na odru v vlogi bas kitarista pridruži Žiga Jerič (All Across). Glasba Dead Dildo Drome je prelet sodobnega metala, ki v sebi združuje prvine death metala, black metala in metal corea, svojevrstna interpretacija samih glasbenikov pa skladbam daje še poseben pečat.

www.myspace.com/deaddildodrome

Vstopnina 5 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.222.008-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

september 2011
PTSČPSN
 
 
oktober 2011
PTSČPSN
 
 
november 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: