2. AVGUST 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
The Nilz

The Nilz so bend iz Dublina ki uradno obostoja od 02/2015. Vsi člani benda so pred tem igrali po raznih lokalnih bendih.
Prva i trenutna postava se je 'ujela' in v kratkem času Osvojila domačo sceno in letos prvič napadajo EU! V tem kratkem času so izpeljali 150 nastopov in posneli en album.
Člani benda so:

Sailor Boi - Bass
Moe Curtin - Drums
Eddie Nil - Vocals
Chris Burke- Guitar


https://thenilz.bandcamp.com/album/the-nilz-made-me-do-it https://www.facebook.com/thenilzmusic/ https://www.youtube.com/watch?v=k_aA7sYDZvU https://www.youtube.com/watch?v=WZIHt_V1IwI https://www.youtube.com/watch?v=GpkbChDD_xQ https://www.facebook.com/events/2011604612396837/?

Prost vstop
 
Trnfest
Trn Fest goes Hardcore @ KUD

Nastopajoči:
MR. MADNESS (ISR, PRSPCT, Thunderdome)
PAYMON (Factory of Sound, Extreme Disorder)
T-REX
DEFINED INSANITY

Prost vstopVzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.223.231-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2017
PTSČPSN
 
 
avgust 2017
PTSČPSN
 
 
september 2017
PTSČPSN
 
 

POGANJA: