2. JUNIJ 2013 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Impro liga
THE SUFFERETTES

Impro liga predstavlja: THE SUFFERETTES. Gostovanje kanadskega super dueta v postavi: Becky Johnson in Kayla Lorette.

Becky Johnson in Kayla Lorette sta izvrstni improvizatorki in performerki iz Toronta, Kanada, ki prepričata s svojo iskreno spontanostjo, neusahljivim vodnjakom odštekanih karakterjev in citati, ki se jih ne bi branili niti največji svetovni filozofi. V okviru evropske turneje Half Hearted Tour se bosta 2. junija ustavili tudi v Ljubljani!

V Kudu France Prešeren sta že gostovali leta 2011, ko sta navdušili zbrano občinstvo s predstavo, v kateri sta za glavni motiv vzeli znano pesem. Tokrat se bosta seveda spomnili nekaj čisto novega, še bolj odpiljenega, kar vas bo zagotovo nasmejalo in se vas dotaknilo.

Vstopnina 6 € , študentje in dijaki 5 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.438.679-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

maj 2013
PTSČPSN
 
 
junij 2013
PTSČPSN
 
julij 2013
PTSČPSN
 

POGANJA: