2. JUNIJ 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Akkustik teAter
6. festival kantavtorstva KANTFEST 2008

Na 6. festivalu kantavtorstva KANTFEST se bodo tokrat predstavlili: Drago Mlinarec, Rudi Bučar, Matjaž Romih, Xenia Jus, Leon Matek, Tomi Lorber, Tadej Vesenjak, Dani Kavaš, Toxsick, Jani Kovačič in Peter Andrej, ki se jim bodo 2. junija na KUDo pridružili še pesnik Uroš Zupan, kitarist Bojan Drobež in pantomimik Dani Petek.

Po novembrskem (2007) gostovanju v Sarajevu in aprilskem na Dunaju, se KANFEST letošnje téme med-kulturnega dialoga loteva čisto konkretno, ob tem pa odpira tudi dialog znotraj mejá glasbenega, besednega in gib-alnega izražanja. Na ta način hoče spodbuditi raziskovanje in zavedanje o povezanosti teh različnih elementov, ki jih kantavtorstvo združuje v sebi, ne pa zgolj ponavljati utečene kánone.

IN NE POZABITE,SLOGAN KANTFESTA SE VEDNO VELJA: BOLJE NA KANT, KAKOR V KANTO!

Vstopnina 5 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.540.873-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

maj 2008
PTSČPSN
 
 
junij 2008
PTSČPSN
 
 
julij 2008
PTSČPSN
 
 

POGANJA: