2. DECEMBER 2015 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Festival čas je ZA
Festival Čas je ZA - Impro liga:Hudo smešna predstava

Impro liga – Hudo smešna predstava

Improvizacijsko gledališče je podobno klasičnemu, le da so igralci improvizatorji, ki nimajo scenarija, kostumov in rekvizitov. Uprizarjajo kratke triminutne prizore, navdihnjene s predlogi iz publike. Pri tem so neizmerno smešni. Pravzaprav sploh ni podobno klasičnemu gledališču, bistveno boljše je!

Pridite si ogledat to čudo vseh čudes, ko se bo v Kolažu odvijala Hudo smešna predstava, ki je ime dobila na podlagi izjav naključnih gledalcev:

"Ta predstava je bla hudo smešna." (Bogdan, Ljubljana)

"O! MOJ! BOG! To je blo pa smešno in hudo … pa še predstava je bla!" (Danica, Radovljica)

Vsi dogodki v sklopu Čas je ZA festivala so brezplačni.

Čas je ZA!

http://casjeza.si/

https://www.facebook.com/casjeZA/

Vsi dogodki v sklopu Čas je ZA festivala so brezplačni.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.220.357-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2015
PTSČPSN
 
 
december 2015
PTSČPSN
 
 
januar 2016
PTSČPSN
 

POGANJA: