19. AVGUST 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Seven Days In May

koncert

Skupina je v polnem zamahu in trdo delajo pred izidom svojega prvenca, ki bo izšel v mesecu Oktobru. Vsem, ki ste jih že slišali v živo skupine ni potrebno predstavljati. Avtorski Rock n' Roll fusion prepriča glasbene pikolovce, občinstvo pa popelje v Rock norijo. Za vse, ki si želite svežega rocka in še niste slišali za njih; Skupina Seven Days In May je štiričlanska zasedba in deluje od Januarja 2015. Zaključila je prvi album (izide Oktobra 2017), fantje pa so že pripravili tudi material za drugo ploščo. Pri nastajanju plošče je skupina sodelovala s glasbenim producentom Petrom Penkom (Siddharta, Laibach, Silence Zone), Tomijem Megličem (Siddharta) in Matejem Pečaverjem (RSL Production).
Skupini lahko sledite na sledeči povezavi: https://www.facebook.com/SevenDaysInMay/

Prost vstop!
 
Trnfest
TechPloration

Funky Jackin house\Deep House\Deep Tech

Djs:


Kriss.K.


www.soundcloud.com/kriss_k www.mixcloud.com/KrissK www.annunaki-records.com


Dave Haze 

www.soundcloud.com/dave-haze www.mixcloud.com/DaveHaze www.spectrumevents.si


Awro

www.soundcloud.com/awro Devlish - music

Prost vstop!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.222.959-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2017
PTSČPSN
 
 
avgust 2017
PTSČPSN
 
 
september 2017
PTSČPSN
 
 

POGANJA: