19. AVGUST 2015 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
KD priden možic - Vroča župa

[spremeni] Glasbena pravljica za otroke in odrasle:

KD Priden možic - Vroča Župa

Najbolj kull pravljice v Sloveniji
Ime predstave: Vroča Župa
Igralci : Goran Završnik, Rok Kosec
Trajanje: 40 minut

Pripovedovalec Rok Kosec in glasbenik Goran Završnik sta pripovedovalski dvojec, ki ne sme umanjkati na nobenem Pravljičnem ReŠetanju ekipe Za 2 groša fantazije. Prvi špiker Radia Študent, drugi izkušen improvizator sta v preteklih letih ustvarila nekaj že kar legendarnih interpretacij ljudskih pravljic, kot so Podkovana žaba, Zajec dela za lisico, Grozdje stare Magdičke. V Vroči župi se predstavljata s kombinacijo svojih pripovedovalskih uspešnic in novih še ne slišanih zgodb. Pravljični duet, ki trga gate in navdušuje tudi stare mame in ate!

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Gore

Koncert/concert: Gore

Music policy: Folk Rock

Gore

Gore je domača folk rock skupina, ki briše prah z bogate zapuščine naših pesnic in pesnikov, ter izbrana besedila preoblači v tradicionalne hribovske melodije. Tu in tam, pa zaigrajo še naključno kantri klasiko ali pa kakšno, čisto svojo.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
DJ Nitz & Fraku

DJ program DJ set: Nitz & Fraku

Music policy: House/Electro/Techno

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.420.533-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2015
PTSČPSN
 
 
avgust 2015
PTSČPSN
 
 
september 2015
PTSČPSN
 
 

POGANJA: