19. AVGUST 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Reverse engineering
The Secret, Thombs

REVERSE ENGINEERING PREDSTAVLJA REVERSE ENGINEERING PRESENTS - v sodelovanju z Dirty Skunks in cooperation with Dirty Skunks:

KONCERT CONCERT: The Secret (IT) in Thombs (USA) - metal.

Italijanska brutalna zasedba The Secret je nastala leta 2003 v Trstu, in izraža predvsem bes, negativnost in temo. Kombinirajo elelmente predrznosti, primitivnega black metala, temnih področij glasbe in monolitskih drhali, ki poslušalca popelje skozi halucinirano popotovanje proti meglenemu in še nevidnemu jutri. Njihov zvok je nekompromisen, neizprosen in izjemno smrtonosen. Anti-melody, pro-cacophony!


http://www.myspace.com/thesecret

Tombs, ultimativni metal bend iz Brooklyna, sta leta 2007, po razpadu njune prejšnje zasedbe Versoma, ustanovila Mike Hill in Justin Ennis. Tombs v svojem glasbenem izrazu kombinirajo vse mogoče stile sodobnega metala, s poudarkom na sludge in black metalu. V relativno kratkem času je zasedba posnela tri odlične plošče prepričljivega mračnega proto-industrial metala za založbo Relapse Records: Winter Hours (2009), Fear Is The Weapon (2010) in Path of Totality (2011).

http://www.myspace.com/tombsbklyn

Vstop prost.
 
Trnfest
Rope, Sunneh

DJ PROGRAM DJ SET: everything goes: DJ’s Rope, Sunneh.

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.243.914-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 
september 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: