19. APRIL 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Razstave
Društvo Tipo Brda
O SM* IN DOBRA DVA DUCATA DRUGIH FONTOV

Pregledna razstava črkovnih vrst s preteklih štirih tipografskih delavnic (2010-2012) nas uvede v svet tipografije, kakor ga častijo člani društva Tipo Brda že od avgusta 1997. To nenavadno društvo dvakrat na leto zbere nadebudne mlade črkooblikovalce iz študentskih vrst različnih slovenskih pa tudi tujih umetniških šol v heterogeno delovno skupino, katere pripadniki so ves teden zavezani k enemu samemu cilju: oblikovati črkovno vrsto. Najraje kakšno tako, ki je do sedaj še ni bilo, od zdaj naprej pa jo lahko vidimo.

Mentorja: doc. Domen Fras (NTF), prof. Lucijan Bratuš (ALUO)

Oblikovanje razstave: Malvina Aurelia Lubec, Matevž Čas, Matic Leban

Razstavljajo: Mina Arko, Urška Alič, Ajda Bevc,Eleni Beveratou, Lucijan Bratuš, Matevž Čas, Anja Delbello, Domen Fras, Martin Fujan, Nikos Georgopoulos, Uroš de Gleria, Elena Guglielmotti, Biba Košmerl, Žiga Kropivsek, Tjaša Krivec, Matic Leban, Malvina Aurelia Lubec, Maša Majce, Pika Novak, Tomaz Pilih, Nejc Prah, Irena Ristevska, Peter Stupica, Marin Šantić, Primož Škrl, Aljaž Vesel, Miha Zajec, Ajda Zupančič, Ajda Žagar, Eva Žagar.

http://www.tipobrda.com/

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.438.643-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

marec 2012
PTSČPSN
 
 
april 2012
PTSČPSN
 
 
maj 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: