19. -25. DECEMBER 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | ta teden | >> |

[spremeni] SREDA, 19.12.2012

 
Impro liga
IMPROVIZIRAM TOREJ SEM: improvizacijsko gledališče in šola

Javno predavanje IMPROVIZIRAM TOREJ SEM: improvizacijsko gledališče in šola Oddelka za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani Ljubljani.

Na predavanju in delavnicah bodo sodelovali študentke in študenta: Rok Bohinc (FF), Urša Strehar Benčina( FF), Tim Kern (FMF), Veronika Hana Grubič (FRI), Nika Kovač (FF), Teja Bitenc in Sara Šoukal

s profesoricama: Mojca Kovač Šebart (FF) in Andreja Hočevar (FF).

Vstop prost.
 
Plesalo se bo!
Plesalo se bo!

Tudi v KUDu bo vse dišalo po swingu. Plesu, ki so ga z vso strastjo plesali že pred skoraj 100 leti. Zaznamoval je mladostništvo naših babic in dedkov ter spremljal jazz prve polovice prejšnjega stoletja. Spoznajte pisano paleto različnih stilov swinga, ki bo podkrepljena z dobro glasbo, plesnimi boji, obilo gibalne improvizacije in dobro volje.

Vstopnine ni!

[spremeni] ČETRTEK, 20.12.2012

 
Andrej Rozman Roza
ŽE SPET OBISK (poskus predavanja)

Obupan umetnik, ki se počuti povsem izpraznjenega in brez volje, a se še ne more upokojit, išče razlog za svoje težave. Ko brska po svoji preteklosti vse od velikega poka do današnjih Slovencev v sebi naleti na sovražnika, s katerim se spopadeta na življenje in smrt.

Besedilo, režija in igra: Andrej Rozman Roza
Glasbena spremljava: Goran Završnik
Produkcija: Rozinteater

Vstopnina 8 €.

[spremeni] PETEK, 21.12.2012

 
ŠILA
II. Gimnazija Maribor : SVŠGL 2

Tekma Šolske impro lige med ekipama II. Gimnazija Maribor in Srednja vzgojiteljska šola in gimnazija Ljubljana 2.

Vstopnina 2,5 €, obe tekmi 4 €.
 
ŠILA
I. Gimnazija Maribor : Hiša otrok in umetnosti

Tekma Šolske impro lige med ekipama I. gimnazija Maribor in Hiša otrok in umetnosti.

Vstopnina 2,5 €.

[spremeni] SOBOTA, 22.12.2012

 
Sobotaže zmaja Franceta
FRU-FRU
Zimska pravljica

"Zimska pravljica" Lutkovnega gledališča FRU FRU je primerna za otroke od 3. leta dalje in traja 30. minut.

Po predstavi bo otroke pozdravil dedek Mraz

Vstopnina: 4,5 EUR. Abonmajska vstopnica 22,5 € – 7 vstopnic za ceno petih.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.438.767-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2012
PTSČPSN
 
 
december 2012
PTSČPSN
 
 
januar 2013
PTSČPSN
 
 

POGANJA: