19. DECEMBER 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Impro liga
IMPROVIZIRAM TOREJ SEM: improvizacijsko gledališče in šola

Javno predavanje IMPROVIZIRAM TOREJ SEM: improvizacijsko gledališče in šola Oddelka za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani Ljubljani.

Na predavanju in delavnicah bodo sodelovali študentke in študenta: Rok Bohinc (FF), Urša Strehar Benčina( FF), Tim Kern (FMF), Veronika Hana Grubič (FRI), Nika Kovač (FF), Teja Bitenc in Sara Šoukal

s profesoricama: Mojca Kovač Šebart (FF) in Andreja Hočevar (FF).

Z javnimi predavanji, ki bodo potekala izven prostorov fakultete, sporočajo javnosti, da protestirajo proti politiki vlade na področju visokega šolstva in nevzdržnim študijskim razmeram na Filozofski fakulteri.

Vstop prost.
 
Plesalo se bo!
Plesalo se bo!

Tudi v KUDu bo vse dišalo po swingu. Plesu, ki so ga z vso strastjo plesali že pred skoraj 100 leti. Zaznamoval je mladostništvo naših babic in dedkov ter spremljal jazz prve polovice prejšnjega stoletja. Spoznajte pisano paleto različnih stilov swinga, ki bo podkrepljena z dobro glasbo, plesnimi boji, obilo gibalne improvizacije in dobro volje.

Swing v Sloveniji združuje staro in mlado že od leta 2005 in ima čedalje več privržencev.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 9.889.872-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2012
PTSČPSN
 
 
december 2012
PTSČPSN
 
 
januar 2013
PTSČPSN
 
 

POGANJA: