19. OKTOBER 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Goli Oder
Impro liga
Otok

Popkulturni impro šov po motovih serije Lost.

Zamisel in igra: Jan Hrušovar, Igor Bračič, Jaka Šubic, Luka Korenčič in Juš Milčinski
Glasba: Goran Završnik
Luč: Uroš Žuraj

Impro liga je vseslovensko prvenstvo v gledališki improvizaciji, ki bo letos novembra praznovalo že 15 let obstoja. Vse od ustanovitve septembra 1993, ko jo je zasnovalo Gledališče Ane Monro, pa do danes, je njeno poslanstvo zabavati občinstvo s kratkimi in eksplozivnimi improvizacijami. Poleg tekmovalnega programa, kjer se ekipe improvizatorjev potegujejo za naslov prvaka Impro lige, se za posebne priložnosti lotijo tudi iskanja novih formatov.

Otok je celovečerna improvizirana zgodba, ki navdih črpa iz enega najbolj popularnih in vplivnih izdelkov ameriške televizijske produkcije v zadnjem času - iz serije Lost, ki spoža tako najbolj navdušene kot tudi najbolj zgrožene odzive. Štirje posamezniki se po letalski nesreči znajdejo v neobljudeni divjini. Osebe, katerih življenja navidezno potekajo povsem vzporedno, se po najboljših močeh borijo uiti otoku in nevidni sili, ki jih zadržuje tam. A bolj, ko se skozi zagate povezujejo in razhajajo, bolj skozi njihov zgodovinski pogled ugotovimo, da so se njihova življenja že zdavnaj dodobra prepletla.

Vstopnina 5 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.546.498-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

september 2008
PTSČPSN
 
oktober 2008
PTSČPSN
 
 
november 2008
PTSČPSN
 

POGANJA: