18. AVGUST 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Premjerni paket

Koperground na Trnfestu
Premjerni paket


V petek, 18. avgusta 2017 ob 19h se bo zgodilo brezplačno kulturno druženje »Premierni paket«.

V filmskem »polčasu« bosta predvajana predfilm »Obredna daritev« (11 minut) in šestinpetdesetminutni »Štetje v jeseni«.

Režiser Marko Brecelj bo projekciji uvedel z nekaj gostimi stavki, na koncu pa se bo izpostavil kritiki prisotnih in odgovarjal na vprašanja.


Drugi »polčas« bo performirana koncertna agitka »Stereo drama«. V njej bo Olivija Kosec (Arijana M. Brecelj) med drugim tudi stregla z odličnim vinom Puhovih, Samo Prižigajev (Marko Brecelj) pa bo tudi do predvsem peligral svoje pesmi.

Človeku in okolju prijazen dogodek omogočajo UPB, DPZN, Urad za mladino in KUD.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Bojler X SNIF

Bojler X SNIF

Novack
TMA
Lil Ris
Peglasus
Anklklan live!

Music policy: club / trap / bass

-

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.222.957-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2017
PTSČPSN
 
 
avgust 2017
PTSČPSN
 
 
september 2017
PTSČPSN
 
 

POGANJA: