18. AVGUST 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Soma Arsen - Rožožder

Soma Arsen(Tomislav Vrečar): ROŽOŽDER, literarno glasbeni performans.

Spoj poezije, glasbe ter videa. Kabare absurda, klovnovsko iskanje smisla, spakovanje rim, dribljanje grimas, popačenje šansona. V tradiciji ruskega pesniškega absurda, v navezi z domačim Ježkom, z razglaševanjem taljanskih kancon. Projekt je snovan posebej za letošnji Trnfest, gostil bo gosta (zaenkrat naj ta ostane skrivnost).

https://www.youtube.com/watch?v=Qg35DPhvQic

https://www.youtube.com/watch?v=y8mmCq7KkQk

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Zavod Bufeto

Daniil Ivanovič Harms
JELIZAVETA BAM
Groteska in absurd kot žanr klovnovskega gledališča.

Režija: Ravil Sultanov Igrajo: Ravil Sultanov, Sara Lužovec, Ana Cimperman

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.281.802-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2014
PTSČPSN
 
 
avgust 2014
PTSČPSN
 
september 2014
PTSČPSN
 

POGANJA: