18. AVGUST 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Deti Picasso

Psihadelični etno rock koncert.

Deti Picasso je šestčlanska zasedba iz Moskve z Armenskimi koreninami, ki svojo zvrst opisuje kot postmoderni prevod starodavne krščansko-armenske folk glasbe. Po izidu tretjega albuma 'Glubina' leta 2006 se jih je prijel naziv najbolj izvirnega in posebnega živega nastopa na področju bivše Sovjetske zveze. Deti Picasso imajo za seboj mnogo mednarodnih turnej in nastopov na najpomembnejših festivalih in klubskih dvoranah na Finskem, Portugalskem, Madžarskem, Franciji, Hrvaški, Avstriji, Češki, Armeniji, Estoniji, itd. Bili so tudi predskupina Massive Attack in Depeche Mode na turnejah v Rusiji.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Dublab, Dubzilla

DJ program.

Dubzilla je novomeski bend oz. kolektiv, ki je pricel svoj pohod oktobra 2006. Od takrat naprej je stevilo clanov kolektiva nihalo in v casu dobrega leta preslo v 4 clansko ekipo. Bendu sta se pridruzila tudi tonski tehnik in "stagehead" in tako je Dubzilla postala se mocnejsa. Dubzilla s preigravanjem glasbenih zvrsti kot so reggae, dub, alternative,...(Podgurski Dub!) povzroca mocne tresljaje in z mocnim korakanjem rusi vse pred seboj. Tim sestavljajo BuC-bobni , SHUSH-bas, SINGER-kitara, Sleyk-klaviature, sampli, vokal, fx, live dub, Sasho-tonski tehnik, live DuB in Doki-stagehead.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.592.040-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2008
PTSČPSN
 
 
avgust 2008
PTSČPSN
 
september 2008
PTSČPSN
 

POGANJA: