18. MAJ 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Fourklor
Cirkus na mesec: Beauty and the beastFOURKLOR - zračne discipline

Naslov je Beauty and the beast. V najnovejšem cirkusu na mesec se bomo poigravali in preizpraševali z dvojno osebnostjo v nas samih, kajti globoko v sebi vsak od nas skriva tako lepotico kot zver. Samo vprašanje časa je kdaj se pojavi ena in jo prekrije druga in obratno.

Tako se nam obeta zopet nekoliko drugačen in obetov poln večer nepričakovanega v pričakovanem. Da bodo besede meso postale, bodi tam tudi ti.

Nastopile bodo še vedno mlade stare znanke.

Kabaret bosta kot vedno povezovala Maestro Gorsky in Rose.

Pridite, ne bo vam žal.

Življenje je cirkus.

CIRKUS NA MESEC – cirkuški kabaret, je zasnovan kot sklop cirkuških predstav (zračnih disciplin in širše), ki se predstavljajo ob koncu vsakega meseca čez celo šolsko leto. Vsaka predstava ima mozaično strukturo in je sestavljena iz niza krajših točk, ki tvorijo zaokroženo celoto. Predstavljene točke so del izobraževalnega procesa zračnih disciplin, ki jih skupina FOURKLOR v zadnjem obdobju intenzivno razvija.Tokrat bomo v barvitem kolažu soočili lepotico in zver - dvojnost v enem, enost v dvojini.

Vstop prost - prostovoljni prispevki.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.444.240-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

april 2017
PTSČPSN
 
maj 2017
PTSČPSN
 
junij 2017
PTSČPSN
 
 

POGANJA: