17. SEPTEMBER 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Liberalna akademija
Novinarska konferenca Liberalne akademije

Na konferenci bo predstavljena ocena "dosežkov" aktualne vlade, orisano in analizirano stanje demokracije, kot ga vidimo, predstavljena bo dejavnost Liberalne akademije v zadnjih štirih letih in brošura okoli 70 izjav za javnost, komentirano stanje v medijih in nevarna stališča Janševe zunanje politike ter spregovorjeno o nujnosti povolilne leve koalicije.


Sodelovali bodo: dr. Darko Štrajn, dr. Niko Toš, dr. Spomenka Hribar, dr. Vlado Miheljak, dr. Boris Vezjak , dr. Jože Vogrinc, dr. Slavko Ziherl, dr. Bojko Bučar, mag. Božidar Flajšman in kot poseben gost tajni agent Liberalne akademije, ki ga omenja g. Janša v intervjuju za Dnevnik.

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.586.790-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

avgust 2008
PTSČPSN
 
september 2008
PTSČPSN
 
oktober 2008
PTSČPSN
 
 

POGANJA: