17. AVGUST 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Impro maraton 2014

IMPRO MARATON MARATHON
25-urna predstava 25-hour performance (SI) - improvizacijsko gledališče improvisation theatre

Improvizatorji Kuda France Prešeren tradicionalno na Trnfestu ustvarimo najdaljšo gledališko predstavo! Začelo se bo v soboto, 16. 8. ob 21.00 na velikem zunanjem odru Trnfesta, ob 22.00 nadaljevalo v dvorani Kuda France Prešeren vso noč in ves dan do nedelje, 17. 8. ob 21.00, ko se bo začel Grand finale na zunanjem odru – slavnostno odštevanje konca ob 22.00. Improvizatorji bodo predstavili kolaž daljših oblik improvizacijskega gledališča, ter kopico krajših impro iger, žanrsko obarvanih prizorov in improviziranih pesmi.

Umetniško vodstvo: Tomaž Lapajne Dekleva in Vid Sodnik

Ustvarjalci: Rok Bohinc, Jan Hrušovar, Jošt Jesenovec, Tim Kern, Tomaž Lapajne Dekleva, Andrej Pervanje, Luka Seliškar, Vid Sodnik, Urša Strehar Benčina, Sara Šoukal, Dušan Tomić, Maja Trampuš in Uroš Žuraj.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
KEKEC NA MARSU

GLEDALIŠČE THEATRE

Produkcija: ansambel Življenje na nitki

KEKEC NA MARSU
Tudi v najboljših družinah se zgodi in Mežnarjevi niso nobena izjema. Kekec je dodobra zabredel v najstniška leta in že dolgo pozna različne opojne substance... za dobro voljo!


Gre za lutkovni mjuzikl oz. glasbeno lutkovno intervencijo, v kateri vas kratkočasijo ,igrajo in pojejo češke marionete ob spremljavi bas kitare.

Nastopajoča: Thierno Diallo, Barbara Bulatović.

Predstava je primerna za odraščajoče in odrasle.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.108.058-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2014
PTSČPSN
 
 
avgust 2014
PTSČPSN
 
september 2014
PTSČPSN
 

POGANJA: