17. AVGUST 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Akordika

Gledališko-glasbeni spektakel theatre & music spectacle:
AKORDIKA (SLO) - gledališki songi theatre songs
.

Gledališko-glasbeni spektakel bo na oder Trnfesta prinesel glasbo iz muzikalov. Akordika je zasedba, ki se je odločila, da bo na slovenske glasbene odre ponesla kakovostno izvedbo uspešnic iz muzikalov: opraskale vas bodo mačke iz znamenitega muzikala The Cats, zaplesali boste lahko v hipijevskih ritmih, na katere so poplesavali že vaši očetje in mame muzikala Hair, spomnili se boste na svoje najljubše stvari, ko boste slišali to uspešnico iz muzikala The Sound of Music, kakšen zvarek pa vam bodo namešale tudi čarovnice iz muzikala The Wicked. Pridite in jim prisluhnite, nekatere bodo odete tudi v nove preobleke!

Nastopili bodo: Anja Strajnar, Črt Remic, Nuša Peternelj, Sara Golob, Klemen Smolej, Manca Udovič, Živa Laterner, Jan Gregorka, Miha Recelj in Matija Mlakar.

http://www.anjuska.com

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.243.911-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 
september 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: