17. NOVEMBER 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
TRIPTIH
TRIPTIH: Barve v meni, jaz v barvah - PREMIERA

Premiera predstave plesne skupine FIGURE4

Koreografija: Maša Leskovšek, Marija Slavec, Eva Metlikovič, Jerneja Omahen
Plešejo: Marija Slavec, Maša Leskovšek, Eva Metlikovič, Tina Bačič, Tjaša Mislej
Koncept: Jerneja Omahen, Tjaša Mislej
Video: Tomo Brzin, Anja Humljan
Poezija: Anja Humljan
Kostumi: Ajda Metlikovič, Neli Štrukelj

Mavrica občutij nas vodi skozi gibanje, zato je naš ples popotovanje skozi različna čustvena stanja. Barve se mešajo in prelivajo, tako kot razpoloženje, ki lahko zelo negativno vpliva na naše življenje. Zunanji dejavniki, notranji strahovi, sodobni kaos, vse to pritiska na dušo in telo, zato moramo najti način, kako vsa naša čustva sprejeti in izživeti, poskusimo s plesom.

Vstopnina 5 €, dijaki in študenti 3 €.



Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 11.431.598-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

oktober 2008
PTSČPSN
 
 
november 2008
PTSČPSN
 
december 2008
PTSČPSN
 

POGANJA: