17. OKTOBER 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Pushluschtae
PUSHLUSCHTAE

Koncert vokalnega osmerca brez krčmarja.

Pushluschtae so vokalni osmerec brez krčmarja. Za tem kratkim opisom se skrivajo njihov moto, namen, poslanstvo, smisel in bistvo. Vznemirjajo in zadovoljujejo v osem – kaj več je povsem nepotrebna gneča, o manj pa se sploh ne pogovarjajo. Kamorkoli pridejo, najprej poiščejo krčmarja – so namreč brez in v današnjih težkih časih je biti brez krčmarja zelo nevarno, če ne že kar pogubno. In pa pojejo. Prekleto dobro.

Pushluschtae so: Martin Logar, Jernej Bradeško, Urban Pavlovčič, Ksaver Oberstar, Miha Sojar, Bert Logar, Ambrož Kvartič in Gašper Sojar.

Vstopnina 2,5 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.243.979-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

september 2011
PTSČPSN
 
 
oktober 2011
PTSČPSN
 
 
november 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: