16. AVGUST 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Razstave
Izrazi svoje upanje - SVET EX-YU

Otvoritev razstave Exhibition opening:
IZRAZI SVOJE UPANJE SHOW YOUR HOPE,
razstava slik avtorjev s področja bivše Jugoslavije paintings by artists from ex-Yugoslavia.


Petra Varl


Andrej Pavlič

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Swing fešta

PLESNO-GLASBENI VEČER DANCE EVENING: Swing fešta Swing party (SI).

Breskrbno druženje ob ritmih in melodijah SWINGA. Pisana oblačila in živa glasba, ki vas bodo popeljali na vrtiljak smeha, petja in plesa. Ob spremljavi banda Zeleni Zajci vas bo na odru zabaval boj dveh swing plesnih skupin.

Vstop prost.
 
Trnfest
DJ R1

DJ PROGRAM DJ SET: swing/rock'n'roll - DJ R1.

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.859.859-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 
september 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: