16. AVGUST 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
3-Collapse, Lord of the Lines 2008

Tekmovanje v skejtanju/ skate contest.

Dvorišče pred Kudom France Prešeren bo spet v znamenju skateboardinga, saj se obeta skejterski žur, ki se bo začel že ob tretji uri popoldne!
Skejterji se bodo tudi to leto pod organizacijo Fogy-ja pomerili v tekmovanju Lord Of The Lines, ki sestoji iz treh skate objektov (mala miza, štanga, velika miza).
Kvalifikacijske vožnje (štartnina 2€), napredovanje tistih bolj uspešnih in finale najboljših štirih bodo podali jasno sliko o tem, kdo je ta večer t.i.”lord”, kmalu po proglasitvi pa pride na vrsto zadeva, zaradi katere se bo opisani event sploh dogajal – premierna predstavitev novega, tretjega skate videa ekipe Collapse, ki tokrat nosi naslov 3-COLLAPSE in bo zaradi lanskoletnega prenatrpanega notranjega prostora tokrat predstavljen na prostem!
Nedvomno se nam obeta še kakšno nenapovedano presenečenje, videu pa sledi še koncert hrvaških metalcev Cold Snap, ki bodo s svojim performansom zaključili zunanje dogajanje. Party se po 22 uri nadaljuje v notranjosti KUDa z drum`n`bass ritmi naših znanih in manj znanih DJ-jev.

Urnik dogodka:
15.00 – 16.00 - prijavnine za skateboard tekmovanje
16.00 – 16.50 = kvalifikacije
17.00 – 18.20 = 4 skupine po 4 skejterji (vsaka skupina ima na voljo 15 minut)
18.30 – 19.00 = finale najboljših štirih (skupina ima na voljo 15 minut)
19.30 – 20.00 = proglasitev zmagovalcev, podelitev nagrad
20.00 – 20.30 = premiera videa 3-COLLAPSE
20.30 – 22.00 = koncert Cold Snap
22.00 dalje = DJ PROGRAM

Linki:
Lord Of The Lines v KUD-u leta 2007 - www.youtube.com/watch?v=WUhydLUfSQg
Web TV ekipe Collapse – www.collapseteam.tv
Ekipa Collapse na myspace-u – www.myspace.com/collapseteam
Cold Snap na myspace-u – www.myspace.com/coldsnaprocks


V PRIMERU DEŽJA SKATEBOARD TEKMOVANJE ODPADE, PREMIERA VIDEA, KONCERT IN AFTER PARTY PA BODO PRESELJENI V NOTRANJOST!

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Cold Snap

Nu metal hard core koncert.

Cold Snap je metal band iz Varaždina, ki je nastal leta 2003. Skupino sestavlja šest članov: Jan Kerekes, Danijel Ribic, Leo Friscic, Nino Friscic, Denis Roskaric in Zoran Ernoic. Leta 2005 so izdali promocijsko zgoščenko z naslovom “Mea Culpa”, leto kasneje pa so posneli video spot “Insurrection”, ki so ga predvajali na treh lokalnih TV postajah. Do danes so nastopali po Hrvaški, Nemčiji, Srbiji in Sloveniji. Leta 2007 so posneli prvi album z naslovom “Empty Promises", ki bo predstavljen tudi na Trnfestu.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Lunic, Bakto, Sunneh, Riba, DJ Teaze, VJ Ozo

DJ program - liquid drum'n'bass. Video - VJ Ozo.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.592.039-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2008
PTSČPSN
 
 
avgust 2008
PTSČPSN
 
september 2008
PTSČPSN
 

POGANJA: