16. MAJ 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Akkustik teAter
MARTIN RAMOVEŠ BAND + BRATA ERIČ & PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA

Koncert bendov Martin Ramoveš Band in Brata Erič & prismojeni profesorji bluesa.

Na oder Kuda France Prešeren bosta hkrati stopili energični skupini, ki ju v zadnjem času družita skupno ustvarjanje in prijateljstvo. Brata Erič, sicer tudi aktivna člana skupin The Đipsiz in Turbo blues, sta se namreč kot gosta z dobro podmazano solo kitaro in eksplozivnimi orglicami pridružila Martin Ramoveš Bandu, ki trenutno promovira februarja izdani album Zvok dežele.

Tokratni koncert bo sestavljen iz repertoarjev obeh skupin, ki si bosta ob izvajanju pesmi izmenjevali člane in marsikakšno zagodli skupaj. Priča boste živi izvedbi bogatega izbora avtorskih pesmi, tako z albuma Zvok dežele kot novejšega, bluesovsko obarvanega reperoarja Martin Ramoveš Banda ter sveže zvenečih udarnih kompozicij bratov Erič in Prismojenih profesorjev bluesa, med katerimi se bo mogoče znašla tudi kakšna na novo preoblečena klasika iz blues – rockovske zakladnice.

Obeta se torej večer poln bluesovskega ritma, ekstatičnih instrumentalnih vložkov ter pronicljivih besedil. Toplo vabljeni!

Vstopnina 3 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.241.086-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

april 2012
PTSČPSN
 
 
maj 2012
PTSČPSN
 
 
junij 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: