16. MAREC 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
DramŠpil: Knjižni klub

DRAMŠPIL: Knjižni klub

Knjižni klub je igra v treh dejanjih.
Pet žensk se mesečno srečuje v knjižnem klubu, kjer razpravljajo o knjigi, ki so jo tisti mesec prebrale.

Rezervacija vstopnic na elektronski naslov: dramspil@gmail.com

Prodaja vstopnic uro pred predstavo.

Knjižni klub je igra v treh dejanjih.
Pet žensk se mesečno srečuje v knjižnem klubu, kjer razpravljajo o knjigi, ki so jo tisti mesec prebrale. Po karakterju in družbenem položaju si ženske ne bi mogle biti bolj različne, vendar je vez, ki jih povezuje v knjižnem klubu, ravno ljubezen do pisane besede.
Pa je res le to?
Igra na humoren način prikaže opravljivo druščino, ki debato o prebrani knjigi kaj hitro spremeni v razpravo o njihovih življenjih in osebnih izkušnjah.
V medsebojnem razpravljanju privrejo na dan vse njihove slabe in dobre lastnosti, debata pa čedalje bolj postaja oseben obračun med udeleženkami…

Avtor: Andreja Škrabec
Režija in scena: Boštjan Štorman

Nastopajo (po abecednem redu):
Fani……….Vesna Levstik
Marija……Andreja Škrabec
Neža………Antonija Češarek
Pika……….Uršula Jaklič Žagar
Štefka…….Marta Lovšin
Tilka……….Romana Tomažin

Tonski mojster…… Gregor Žonta Sinanović
Maska………………..Saša Lovšin

Vstopnina 7 €Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.441.217-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

februar 2017
PTSČPSN
 
 
marec 2017
PTSČPSN
 
 
april 2017
PTSČPSN
 

POGANJA: