15. AVGUST 2015 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Persons from Polock

Persons From Porlock. Mlada ljubljanska zasedba se je kot trio pred dvema letoma začela marinirati v opojnih stonerskih džem sešnih. V tem času so obstoječi osnovi dodali nekaj ključnih sestavin; zajetno dozo garažne psihedelije, ekstrakt rocka poznih šestdesetih, tri ščepce popa in en ščepec jazza, ter seveda sprejeli novega člana v zasedbo - pa je nastala tale gosta psihoaktivna retro-župa, servirana na modernem krožniku.


[spremeni] Člani:

Nikolaj Mulej - vokal, kitara

Martin Pavlovec - kitara

Vasja Onič - bobni

Jaka Leskovšek - bas


[spremeni] Kontakt/Povezave:

email: personsfromporlockpfp@gmail.com

https://soundcloud.com/persons-from-porlock

https://www.facebook.com/PersonsFromPorlock

https://www.youtube.com/channel/UCBB2KaILiRjy0fIxCK9nu-A

Vstopnine ni!
 
Trnfest
DJ Veronica, Ludvik, Tomo

[spremeni] DJ PROGRAM: Veronica, Ludvik, Tomo

Dress code: Industrial, fetish, gothic, cyber, black


HellEktro (tenebrous alternative clubbing)

DJ PROGRAM:

  • VERONICA
  • LUDVIK
  • TOMO

Dress code: industrial, fetish, gothic, cyber, black

Start: 22:30 ... 04:00

Opis: Na Marijino vnebovzetje, v soboto, 15. avgusta vam bodo v dvorani KUDa France Prešeren glasbo predvajali VERONICA, LUDVIK in TOMO, rezidenti HellEktro dogodkov v klubu Channel Zero na Metelkovi. Predstavili vam bodo venček sodobnih temačnih sonoričnih biserov, s poudarkom na elektronskih inštrumentih, verjetno pa si bo nekaj prostora izboril tudi zvok električnih kitar. Zvočna izkušnja se bo žanrsko dogajala predvsem med industrialom, witch housom, harsh electrom, minimal waveom, EBMom, gothic rockom, darkwaveom in bolj ali manj sorodnimi glasbenimi zvrstmi. Vljudno vabimo vse ljubitelje HellEktra, pa tudi vernike, da se nam tega poletnega večera pridružite na Trnfestu. Vstop je prost.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 13.114.546-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2015
PTSČPSN
 
 
avgust 2015
PTSČPSN
 
 
september 2015
PTSČPSN
 
 

POGANJA: