15. AVGUST 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Hulahoop

KONCERT CONCERT:
Hulahoop (SI)

https://www.facebook.com/HulahoopOfficial

Hulahoop so hard pop/ funk zasedba dveh deklet, dveh fantov in lesenega saksofonista. Sestavljajo jo Eva Traven na vokalu, Monika Klobčar na klaviaturah, Marko Klobčar na basu in bobnar Anže Burja. Njihovo avtorsko glasbo zaznamuje predvsem neobičajna zasedba, ki ne vključuje kitarista, čeprav se basist rad vživi v to vlogo. Zvočno barvitost ustvarjajo s kombiniranjem klavirskih zvokov z bass in sint efekti ter prodornim ženskim vokalom. Za močnejši vizualni učinek, se jim na koncertnih odrih rad pridruži saksofonist Engelbert iz lesa.

Širša javnost jih je spoznala z zmago na lanskem Šourocku (2013), kjer so s svojim energičnim funky hard popom prepričali tako žirijo kot poslušalce, letos pa so kot prvi Slovenci zabeležili zmago na banjaluškem Jelen Demofestu, kar jim je odprlo vrata v mednarodni prostor.

https://www.facebook.com/HulahoopOfficial
https://soundcloud.com/hulahoopband
https://myspace.com/hulahoopband

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.291.182-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2014
PTSČPSN
 
 
avgust 2014
PTSČPSN
 
september 2014
PTSČPSN
 

POGANJA: