15. MAJ 2016 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Andrej Rozman Roza
NEDELJSKO ODMAŠEVANJE

Vse, ki verjamejo, da bi bil slovenski jezik v slovenski državi lahko deležen posebnih finančnih ugodnosti in da bi človeški rod na Zemlji lahko preživel tudi brez revščine in toplogrednih izpustov, to nedeljo vabim na odmaševanje s pridigo o veselju z jezikom. Odmaševanja so vsako nedeljo opoldne v Zaničniškem svetišču KUD France Prešeren ali pred njim. Povezave na dosedanje pridige in besedila pesmi, ki jih pojemo za utrjevanje svoje vere, lahko najdete na naši spletni strani http://www.roza.si/urgenca/za-nic/

Andrej Rozman Roza, kenguru


Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.241.175-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

april 2016
PTSČPSN
 
 
maj 2016
PTSČPSN
 
 
junij 2016
PTSČPSN
 
 

POGANJA: