15. FEBRUAR 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Odpisani
Simfonija v DEF molu

Gledališka skupina brezdomcev Odpisani vas vabi na premiero nove predstave z naslovom Simfonija v DEF molu.

Le 10 minut iz centra živahne ljubljanske prestolnice vas pričakuje nova Poslovno Bivanjska Enota SIMFONIJA oblikovana v skladu z najnovejšimi arhitekturnimi trendi in ekološkimi bivanjskimi standardi, ki jih določajo direktive Evropske Unije za kvalitetno življenje. Zaradi hitrega tempa življenja, ki v nas vnaša občutke negotovosti in zmede, mora ustvarjanje trdne skupnosti postati eden izmed ključnih ciljev. SIMFONIJA ponuja odlične pogoje za ustvarjanje skupnosti prihodnosti. Na enem mestu vam ponuja kar največ možnosti za zadovoljitev vseh vaših pričakovanj.

Vstopnina 0 (nič) € in 3 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.438.628-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

januar 2012
PTSČPSN
 
 
februar 2012
PTSČPSN
 
 
marec 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: