15. JULIJ 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Selfempowerment - Pravi Jaz
Sodelovanja
Opolnomočenje


The True You / Selfempowerment
Pravi Jaz / Opolnomočenje

Srčno vabljeni na predstavitev energetskega balansiranja/zdravljenja/opolmočenja, ki posledično pripelje do pravega jaza, osebe, bitja, ki smo.

Skozi dogodek vas bosta vodila francoski mednarodno priznan zdravitelj in ozavesčenec Nicolas Duportal & slovenska dušna glasbenica,umetnica ter ozavesčenka Gaby Selina Na-Ra.

Program bo potekal v dveh delih, kjer bosta predstavljala primere njunega dela in na naraven preprost način dala podporo na vaši duhovni poti ozavesčanja samega sebe.

Prosimo, da pridete 15 minut pred začetkom, ker ob polni uri zapremo vrata. S seboj prinesite svojo steklenico z vodo.

Zaradi prostorskih omejitev, prosimo, da svojo udeležbo najavite na:
djanegaby@hotmail.com

Hvala.

https://www.facebook.com/events/304736339986858/?ti=cl


NICOLAS DUPORTAL (rojen 1976 v Versaillu/Francija) je že v svojih zgodnjih letih otroštva imel izkušnje z večdimenzionalnim svetom in enosti vsega. Prepotoval je svet & spozal mnoga duhovna znanja različnih kultur. Opravil je šolo za Shiatsu, pridobil znanja traditionalne kitajske medicine, reikija ter mnoge druge tehnike. V več kot 20 letnem delu je razvil svoj način povezave z čistim izvorom. Mnoga leta je živel in zdravil v Baliju, Avstraliji, Braziliji in v Indiji. S svojo tehniko/prisotnostjo in povezavo s soncem je pomagal tisočim na njihovi poti ozavesčanja.

V prvem delu dogodka bo delil to znanje tako s posamezniki kot skupino in občutili bosto frekvenco sončega izvora in opolnomočenja samega seba.

Njegova glavna pot vsebuje svobodo, globoke ljubezni in novega zavestnega človeka na zemlji.


GABY SELINA NA-RA glasbenica in umetnica (rojena 1975 v Ravensburgu/Nemčija) se je pravtako že v rosnih letih zavedala svoje drugačnosti. Imela je dostop do drugih svetov/dimenzij in prejemala veliko sporočil v različnih oblikah.

Z 15 leti se je soočila z reikijem in opravila vse stopnje. Preko raznih raziskovanj je prišla tudi do šole kanaliziranja na Dunaju in poglobila svoj dar čutenja, empatije, zaznavanja vseh energih in bitji.

Začela je preko slik kanalizirati energije, bitja in našla svoj način, ko se lahko poveze z dušo človeka in nariše tako imenovane SOULPAINTINGS / Dušne slike. Delujejo kot podpora čistega potencijala duše.
Zmožna je za določene tematike narisati sliko, kot podporo za več veselja, samozavesti, denarja, harmoničnega partnerstva itd.

Na njenih potovanjih po vseh kontinentih je ponujala razne delavnice, meditacije in glasbena popotovanja kot približevanja svojemu pravemu jazu in potencijalom, ki ga vsak nosi v sebi.

Preko svojega glasu pa sidra frekvence nove dobe, harmonije in zdravje na vseh nivojih naših teles.


Po samem dogodku, se lahko prijavite na osebna zdravljenja z obema ali posamezno ter naročite svojo dušno sliko.

Energijska izmenjava za ta dogodek je 15 €Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.423.065-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

junij 2017
PTSČPSN
 
 
julij 2017
PTSČPSN
 
 
avgust 2017
PTSČPSN
 
 

POGANJA: