14. AVGUST 2015 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
White Stain

Melodična punkrock zasedba White Stain skuša v okviru žanra glasbe z dolgo in izčrpno tradicijo ustvariti modernejši zvok, ki se napaja tako v bolj hardcore ritmičnih vzorcih kot melodičnih, vokalnih in kitarskih linijah pa tudi posameznih disharmoničnih riffih.

https://www.facebook.com/pages/White-Stain/91930448718?ref=hl

Inovativnosti je band zavezan tudi v besedilih, skozi katera izraža svojo željo po večji družbeni in individualni osveščenosti ter razvoju kritičnega mišljenja vsakega posameznika. To je tudi eden od razlogov za to, da band skozi 5 let ustvarjanja ohranja d.i.y. etiko, intenzivno sodeluje s tujimi bandi in je s tem načinom dela uspel predstaviti svojo glasbo na okoli 150 koncertih po Sloveniji, Avstriji, Franciji, Belgiji, Hrvaški, Italiji, Češki, Slovaški, Poljski, Madžarski, Srbiji in Romuniji. Od leta 2012 bend nadaljuje svojo pot kot trio.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Electrified Fusion

[spremeni] Electrified Fusion - Lucky Left, Luxia, Rocco

Electrified Fusion - Lucky Left, Luxia, Rocco

Pripravite se na elektromagnetno resonanco 14.8.2015, v Kudu France Prešern, kjer vas bodo z energijo napolnili sledeči privrženci elektronskih nabojev! Nevtron Rocco, Proton Luxia in Elektron Lucky Left! Vabljeni vsi ljubitelji underground elektronike!

LINEUP:

NEVTRON: ROCCO (SI): deep techno, tech house

https://soundcloud.com/rok-setnikar

PROTON: LUXIA (SI): funky minimal, electro techno

https://soundcloud.com/speliluxia

https://www.mixcloud.com/špela-nemec/

ELEKTRON: LUCKY LEFT (SI): electro techno, dark minimal, dark techno

https://soundcloud.com/lucky-left

https://www.facebook.com/LuckyLeftOfficial

VSTOPNINE NI!

Medijski partner: PROpris https://www.facebook.com/PROpris

Event: https://www.facebook.com/events/516464495176118/

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 13.114.544-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2015
PTSČPSN
 
 
avgust 2015
PTSČPSN
 
 
september 2015
PTSČPSN
 
 

POGANJA: