14. DECEMBER 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Andrej Rozman Roza
HIPHOPHONDRIJA

Patološka burka v ritmu pohlepa.

Komedija za pet igralcev je izpeljana iz Molierovega Namišljenega bolnika. Arogan, starejši premožen vdovec in poslovnež, je poln strahov pred različnimi boleznimi. V drugo se poroči z mlado predstavnico alternativne medicine, ki jo zanima samo njegov denar. Ker je Arogan prepričan, da je najbolj varna kombinacija alternativne in uradne medicine, svojo hčer sili študirat medicino in na svoj dom sprejme mladega zdravnika. Vse bolj nevzdržno situcijo razreši gospodinjska pomočnica, ki se preobleče v slavnega zdravnika in s tem zaslepljenemu Aroganu odpre oči tako glede njegovih bolezni kot glede namer njegove žene.

Predstava vključuje pevske in plesne vložke.

Avtor: Andrej Rozman Roza
Gib: Sebastijan Starič
Glasba: Igor Leonardi
Scenografija: Irena Pivka
Kostumografija: Meta Sever

Igrajo: Andrej Rozman Roza, Asja Kahrimanović, Juš Milčinski, Urška Mlakar, Luka Korenčič.

Vstopnina 15 € in 9 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.441.328-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2011
PTSČPSN
 
 
december 2011
PTSČPSN
 
 
januar 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: