13. -19. SEPTEMBER 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | ta teden | >> |

[spremeni] SOBOTA, 13.9.2014

 
Trnfest
Kino za dva

KONCERT CONCERT:

KINO ZA DVA (SI)

Vstopnine ni!
 
Trnfest
DJ Zvuk

DJ PROGRAM DJ SET:

DJ Zvuk

Vstopnine ni!
 
Trnfest
DubChillMetalstep ...

DJ PROGRAM DJ SET:

DubChillMetalstep Psybreaks y Psihadelik Dance in ostale urbano plemenske plesne zmešnjave: Mahatma GaDni, Zvuk, Robs, Nexetuku, Damč.

Vstopnine ni!

[spremeni] TOREK, 16.9.2014

 
Razstave
PO-UPORABA

Odprtje razstave PO-UPORABA študentov Akademije za likovno umetnost in oblikovanje (Oddelek za industrijsko in unikatno oblikovanje) in Naravoslovnotehniške fakultete (Oddelel za tekstilstvo, Katedra za oblikovanje tekstilij in oblačil).

Vstopnine ni!

[spremeni] SREDA, 17.9.2014

 
Sodelovanja
Matija Solce
Matija Solce: Pavliha

Ponovno prebujenje slovenske Commedie dell'arte. Everymen, Hanswurst, Pulcinella in Harlekin se bodo združili v novem liku. Revolucionar današnjega časa ne bo nihče drug, kot Slovenec. To, kar se je zgodilo v renesansi v italiji, naj se dogodi danes pri nas, v formi tradicionalnih ročnih lutk, uličnega črnega humorja in satire, ki meji na provokacijo, vendar je kot take nihče ne more jemati resno, saj gre vendarle za lutke!

Vstop prost - prostovoljni prispevki.

[spremeni] ČETRTEK, 18.9.2014

 
Andrej Rozman Roza
Kabarete simplozij


Stand up variete, 45-90 min
Nastopa Andrej Rozman Roza
Glasbena spremljava Goran Završnik
Prodkucija KUD France Prešeren 2002 in ROZINTEATER*2003

Vstop prost - prostovoljni prispevki.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 11.636.902-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

avgust 2014
PTSČPSN
 
september 2014
PTSČPSN
 
oktober 2014
PTSČPSN
 
 

POGANJA: