13. AVGUST 2016 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
FED HORSES

Koncert: Fed Horses ODPOVEDANO ZARADI BOLEZNI !

Tako, da bo vskočila skupina:

[spremeni] SEUL OCÉAN


Hvala za razumevanje.

Slika:SEUL OCEAN.jpg

Skupina Seul Océan je nastala spomladi leta 2014 v Rovtah (blizu Logatca). Kvartet ustvarja izključno inštrumentalno glasbo. Navdih črpajo iz post-rocka/metala, progressive ter z priokusi drugih žanrov ustvarijo zanimivo paleto zvokov, ki popelje od prijetnih občutkov zasanjanosti do epskega nažiganja kitar. Spomladi 2015 so v DIY slogu izdali prvi EP z naslovom La parole est l'ombre in od takrat preigrali kar nekaj klubov (med drugimi: Orto, Gromka, Kolnkišta, Kmkc kompleks, Jama...) in festivalov (Rad bi bil Normalen, Tmin rock/MD warmup, Rock in Rovte...) širom Slovenije. Letos je čas za sveži EP z naslovom A l'ouest.

Links:
FB page: https://www.facebook.com/SeulOceanofficial
A l'ouest EP(soundcloud): https://soundcloud.com/seul-oc-an/sets/a-louest-ep

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Drop the neddle

Line up:
LIMC
ZVANUT
GRANDA

Music policy: Techno / House / Breaks / Electro

Link for event:
https://www.facebook.com/events/1755259251407756/


Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.270.454-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2016
PTSČPSN
 
avgust 2016
PTSČPSN
 
september 2016
PTSČPSN
 
 

POGANJA: