13. AVGUST 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Animateke po Animateki 2014

FILMSKI VEČER FILM EVENING:

10 filmov za 10 let Animateke!
http://animateka.si/sl/dogodek/events/animateka-po-animateki.html

Program Animateke po Animateki 2014 je tu!

Tudi letos so za ljubitelje animacije naredili izbor kratkih animiranih filmov, ki so navduševali občinstvo in kritike na zadnji ediciji festivala. Tokrat je, jubileju primerno, nabor animacij še posebno žlahten, saj so vanj uvrstili nagrajence in ljubljence žirije in občinstva. 10 filmov za 10 let Animateke!

http://animateka.si/sl/dogodek/events/animateka-po-animateki.html

http://hisapravljic.animateka.si

http://skrivnost.animateka.si

Vstopnine ni!
 
Trnfest
HellEktro

DJ PROGRAM DJ SET:
Danes vam bosta v dvorani Kuda glasbo predvajala TOMO in LUDVIK, rezidenta HellEktro dogodkov v klubu Channel Zero na Metelkovi.

Predstavila vam bosta venček sodobnih temačnih sonoričnih biserov, s poudarkom na elektronskih inštrumentih, verjetno pa si bo nekaj prostora izboril tudi zvok električnih kitar. Zvočna izkušnja se bo žanrsko dogajala predvsem med industrialom, witch housom, harsh electrom, EBMom, gothic rockom, black metalom in bolj ali manj sorodnimi glasbenimi zvrstmi. Vljudno vabimo vse ljubitelje HellEktra, pa tudi vernike, ljudi s psihičnimi težavami in metalce, da se nam tega poletnega večera pridružite na Trnfestu.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.121.224-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2014
PTSČPSN
 
 
avgust 2014
PTSČPSN
 
september 2014
PTSČPSN
 

POGANJA: