13. AVGUST 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Impro maraton - Grand finale

IMPRO MARATON MARATHON: KUD France Prešeren: Grand finale (SI) - zaključna predstava closing performance.

Impro maraton – 25-urna predstava se bo slovesno zaključila. Izmučeni igralci bodo spektakularno zaključili predstavo na velikem odru Trnfesta.


umetniško vodstvo: Tomaž Lapajne Dekleva in Vid Sodnik
glasba: Peter Frankl, Andraž Gartner
nastopali bodo: Rok Bohinc, Veronika Hana Grubar, Jan Hrušovar, Tim Kern, Tomaž Lapajne Dekleva, Ana Marija Mitić, Vid Sodnik, Urša Strehar Benčina, Sara Šoukal in Jaka Šubic
oblikovanje svetlobe: Dušan Tomić in Uroš Žuraj

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Bownr & Yuriy Tomeljev, DJ Alil, Mak

DJ PROGRAM DJ SET: zAvod Sauna – Bownr & Yuriy Tomeljev, DJ Alil, Mak (zAvod Kru) – tech house/tech funk/mash-up.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.862.550-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2012
PTSČPSN
 
 
avgust 2012
PTSČPSN
 
 
september 2012
PTSČPSN
 

POGANJA: