13. JUNIJ 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Impro liga
Šport, laži in improvizatorji

Vabimo vas na celovečerec Impro lige z naslovom Šport, laži in improvizatorji.

Nekje je nekdo nekoč zapisal da se bo ta predstava zgodila, in prav je imel. V tej celovečerni improvizirani komediji bomo spremljali zgodbo športnika ali športne ekipe v njihovih vzponih in padcih.

Jim bo uspelo? Se bodo vsi zaljubili med sabo? Bo golota? to so samo ena od vprašanj, ki vam bodo rojila po glavi in odgovori na kratko: ne vemo, mogoče in seveda.

Publika je pomembna. Bodite publika.

Eksperimentalni longform, ki se trudi poigravati s strukturo scenarija, zgodbe ter klišeji filmskih žanrov.

Nastopajo: Luka Seliškar, Nejc Kapus, Urša Strehar Benčina, Katarina Veselko, Žiga Regina in Sašo Stare.

Vstopnina 3 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.082.272-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

maj 2012
PTSČPSN
 
 
junij 2012
PTSČPSN
 
 
julij 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: