13. MAREC 2013 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Impro liga
VIII. Medfakultetno impro prvenstvo, 1. večer predtekmovanja

Prvi večer predtekmovanja VIII. medfakultetnega impro prvenstva ob 19. in 21.uri.

Spored 1. večera predtekmovanja:

19.00: Filozofska fakulteta UL vs. Fakulteta za šport vs. Fakulteta za matematiko in fiziko
21.00: Biotehnška fakulteta vs. Zdravje (MF+ZF) vs. Filozofska fakulteta UM

Moderator: Jan Hrušovar

Ekipe bodo zastopali:
- FF UL: Mira Petek, Nejc Šmit, Julija Ovsec
- FMF: Tim Kern, Natan Žabkar, Erik Novak
- FŠ: Žiga Regina, Nejc Kapus
- BF: Gaja Pretnar, Timotej Turk Dermastia, Vanja Matovič
- Zdravje: Nina Košorok (MF), Maja Trampuš (MF), Jan Rozman (ZF)
- FF UM: Jernej Jerovšek, Petko Čakrevski

Fakulteta za šport ima najboljšo igralko namiznega tenisa, Fakulteta za pomorstvo in promet najboljšega jadralca. Elektro ima najboljšega ig, pedagoška najobilnejša kosila. FDV ima najlepša dekleta, agrftjevci ga največ nesejo, FKKT-jevci plačajo najvišjo zavarovalnino, FRI-jevci bodo najlažje dobili službo. Zdravstveniki so najboljši v odbojki na mivki, Biotehniška fakulteta v orientacijskem teku, študij traja najdlje na medicinski, pravniki so pa itak razred zase. Pa naj še kdo reče, da je rivalstvo med fakultetami samo mit ... zakaj ga ne bi podpihovali tudi mi?

Impro liga, vseslovensko prvenstvo v gledališki improvizaciji, tako iz razlogov sprostitve grebatorske energije in akademske patriotskosti v marcu 2013 prireja osmo medfakultetno prvenstvo v gledališki improvizaciji. Rekordnih 12 ekip fakultet Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru bo v sklopu Študentskega meseca kulture, ki ga organizira ŠOU v Ljubljani, razkazovalo svojo razkošno talentiranost v igri hitrih reakcij, spontanih vzgibov in bujne domišljije. Vse bo seveda zaigrano po predlogih občinstva in pod budnim očesom navijačev. Brez prask in modric, a zato nič manj napeto.

Vstop prost ob Mesecu študentske kulture. Brezplačne vstopnice bodo na voljo eno uro pred predstavo v Kudu France Prešeren. Vsak posameznik lahko prevzame največ dve vstopnici za vsako predstavo. Število gledišč je omejeno!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.438.799-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

februar 2013
PTSČPSN
 
 
marec 2013
PTSČPSN
 
april 2013
PTSČPSN
 

POGANJA: