13. -19. OKTOBER 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | ta teden | >> |

[spremeni] PONEDELJEK, 13.10.2014

 
Sodelovanja
Ustanova Pohorski bataljon
Zaprtosti in odprtosti

Vabimo vas na predavanje "Zaprtosti in odprtosti" v organizaciji Ustanove Pohorski bataljon v sodelovanju s koprskim DPZN-jem in KUD-om.

Predavatelja Stanko Blatnik in Peter Tomaž Dobrila bosta podrobneje in kritično predstavila resnične možnosti nevladnih organizacij, ki se potegujejo za denar na razpisih v sedanjih zakonodajnih okvirjih države Slovenije, v EU in v ZDA.

Perfomirano bo moderiral Marko Brecelj.

Vstop je brezplačen, prireditev v prvi vrsti namenjamo manj izkušenim v pisanju projektov.

Vstopnine ni!

[spremeni] ČETRTEK, 16.10.2014

 
Andrej Rozman Roza
Jezik ne jezi se

Rozinteater: Jezik ne jezi se

Kvazi kviz.

Vstop prost - prostovoljni prispevki.

[spremeni] NEDELJA, 19.10.2014

 
Andrej Rozman Roza
Jezik ne jezi se

Rozinteater: Jezik ne jezi se

Kvazi kviz.

Vstop prost - prostovoljni prispevki.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.432.459-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

september 2014
PTSČPSN
 
oktober 2014
PTSČPSN
 
 
november 2014
PTSČPSN
 

POGANJA: