13. SEPTEMBER 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Razstave
Ajda Tomazin
KulLaž

Fotografska razstava KulLaži mlade slovenske umetnice Ajde Tomazin je fotografski dnevnik. Zgodba se je začela junija 2010 in se nadaljevala in beležila celo leto.

Vsaka KulLaž je diptih, v katerem je ujeta atmosfera, razpoloženje, kompozicija ali dogajanje enega dne. KulLaži so raznolike, od zelo intimnih do zelo neosebnega, objektivnega beleženja okolice ali portreti ljudi, ki so me inspirirali in sem se z njimi srečala. Fotografije niso zgolj dokumentarne, ampak v sebi nosijo globlja sporočila, občutke in barve življenja.

Razstava želi reflektirati današnjo družbo, ki je obsedena z dogajanjem v življenju drugih. Kdo žura, kolikokrat seksa, kdaj gre na morje, ali je v odprtem ali zapletenem razmerju, koliko ima Fb prijateljev... Ljudje obožujejo, da razgališ svojo intimo, svoje življenje, četudi jim v že naslovu poveš, da so to laži.
Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 13.464.478-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

avgust 2011
PTSČPSN
 
september 2011
PTSČPSN
 
 
oktober 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: