13. JUNIJ 2015 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
ŠILA
ŠILA finale 2015

Finalna tekma ŠILE v sezoni 2014/20151
med ekipama
Kam(p)a Sutra in Šilan'c.

Vsaka stvar ima svoj začetek.In vsaka stvar ima svoj konec. Letošnja povratna finalna tekma ŠILE v sezoni 2014/15 bo tako oznanila konec letošnje sezone, hkrati pa šla tja, kjer je začela... Da! Finale bo na dvorišču pred Kudom France Prešeren!

Povratna tekma bo seveda med ekipama Kam(p)a Sutra
(Kranj)
https://www.facebook.com/KampasutraKranjSila in
Šilan'c
https://www.facebook.com/silancsila14.

Ekipi sta si skozi izjemne predstave tekom sezone priigrali mesto v finalu, kjer pa je na prvem obračunu slavila ekipa iz Kranja. Seveda pa prednost še zdaleč ni neulovljiva, tako da si lahko obetamo napet in kvaliteten finale, ki bo zlahka spadal med prominentnejše letošnje dogodke na kulturni sceni! Najbrž. Seveda po obračunu sledi še uradna podelitev najboljšim v sezoni 2014/15!

Kdor ni tam, ne obstaja.

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.423.027-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

maj 2015
PTSČPSN
 
junij 2015
PTSČPSN
 
julij 2015
PTSČPSN
 
 

POGANJA: