12. AVGUST 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Rada and Ternovnik

KONCERT: Rada & Ternovnik (RU) - etno rock.

Rada in Črni trn so eni začetnikov temačne akustične psihadelične glasbe konec osemdesetih v Rusiji. Skozi leta so krmarili med različnimi glasbenimi stili, njihov zvok pa bi lahko opisali kot zmes art rocka, folka, progresive, starošolskega hard rocka, psihedeličnih kitar in težkih basovskih linij. Svoje nastope navadno podkrepijo s posebnim setom etničnih vizualij, ki so delo različnih moskovskih umetnikov. Osrednja nit njihove glasbe se vleče okrog virtuozne vokalne tehnike pevke Rade, ki jo večkrat primerjajo z Diamando Galas ali Elizabeth Frazer ...

http://rada.rinet.ru

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Elektroliza no. 22

DJ PROGRAM DJ SET: electro - Elektroliza no. 22: Dulash (Gumitwist, Scienceofuse), Ocular (Elements, Elektroliza), Schrauff (Elements, Elektroliza).

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.243.906-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 
september 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: