12. JUNIJ 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Exodos
OTROCI S KOTOV EVROPE

Projekt Otroci s kotov Evrope je del mednarodnega projekta CORNERS.

Projekt Otroci s kotov Evrope, nastaja v produkciji Zavoda Exodos Ljubljana v okviru programa NOVI ZORNI KOTI v sodelovanju z OŠ Trnovo, Romskim društvom Anglunipe, društvom Kralji ulice in je del velikega mednarodnega projekta CORNERS.

Sodelujejo otroci in mednarodni umetniki: Kajsa Sandström, koreografinja, Nils Personne, glasbenik, Borja Ruiz, režiser, Dragan Protić, animator, Djordje Balmazović, oblikovalec Primož Bezjak, igralec

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.222.963-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

maj 2014
PTSČPSN
 
 
junij 2014
PTSČPSN
 
 
julij 2014
PTSČPSN
 
 

POGANJA: