12. DECEMBER 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
ŠILA
Pionirski dom 2 : KUDički

Tekmovanje srednješolskih ekip v gledališki improvizaciji.

Vstopnina 2,5 €, obe tekmi 4 €.
 
ŠILA
Gimnazija Antona Aškerca : Prva gimnazija Maribor

Tekmovanje srednješolskih ekip v gledališki improvizaciji.

Vstopnina 2,5 €.
 
Vsi moji moški
Vsi moji moški

Globok iskren osebnoizpovedni kabare o ljubezni in spolnih strasteh.

Kot je že verjetno znano, pretirane sreče in pompoznosti v njenem ljubezenskem življenju ni bilo, posledično tudi ne dolgotrajnih ljubezenskih zvez. Je pa več kot navdušena nad razno raznimi ljubimci, ki so bili vsi po vrsti drugačni, vendar vsak zase zelo navdušujoči, presunljivi in meni nadvse zanimivi. Zakaj bi jih sploh drugače imela, kajne?

Ana Marija se z zabavnim, a vseeno rahlo trpkim priokusom dotakne nikoli neizpete teme ljubezni in ljubimkanja, takšnih in drugačnih moških, ki vstopajo in izstopanjo iz naših življenj, v kabarejski urici se spominja ljubezenskih epopej, ki mimogrede zaobjamejo še tako trdno žensko.
Vse in še več o takih in drugačnih ljubimcih, ob katerih se bo verjetno zalotila vsaka dama, da je "kakšnega podobnega pa že imela".... v osebno izpovedni mono tragikomediji o blišču in bedi ljubezni z naslovom VSI MOJI MOŠKI.

Ideja: Ana Marija Mitić in Tomaž Lapajne Dekleva
Režija; Tomaž Lapajne Dekleva
Glasba: Ana Marija Mitić
Vizualna podoba: Mario Dragojević
Fotografija: Klemen Ilovar

Vstopnina 5 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 10.628.863-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2008
PTSČPSN
 
december 2008
PTSČPSN
 
januar 2009
PTSČPSN
 
 

POGANJA: