12. NOVEMBER 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sobotaže zmaja Franceta
PIKI TEATER
KRAVLJICA

Lutkovna predstava slovaškega Piki teatra "KravljiCa" je primerna za otroke od 3. leta dalje in traja 40 minut.

Predstavi bo sledila ustvarjalna delavnica za otroke.

Lutkovno glasbena predstava o mladih kravicah, ki se znajdejo v pravljičnem gozdu, kjer domujejo volk in kozlički ter trije pujski. Izvedeli bomo, kdo je pravzaprav rešil kozličke iz volčjega trebuha, kdo je pomagal pujskom zgraditi varno hišico in kako mleko ni dobro samo za naše želodčke, ampak lahko tudi zlo v dobro spremeni.

Vstopnina: 4,5 €. Abonmajska vstopnica 22,5 € – 7 vstopnic za ceno petih.
 
Sodelovanja
PD Salam Ghazeea
SITALSASTHI

Plesno društvo SALAM GHAZEEA vabi na plesno dramsko predstavo Sitalsasthi – mit o božanski ljubezni.

Koreografija: Ujwal Bole, Vesna Jevšenak.

Skupaj s plesalci skupine Nataraj se bomo skozi tradicionalni indijski ples Barat Natyam vrnili v čas božanskega poročnega obreda dveh izmed največjih božanstev Šive in Parvati. Poklonili se bomo njuni ljubezni in si pripovedovali zgodbe iz tistega časa.

Vstopnice lahko kupite na vseh tečajih PD Salam Ghazeea,v Kudu France Prešeren ali naročite na telefonski številki 040 697 284 (Maja).

Vstopnina 18 €, v predpodaji 15 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.441.305-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

oktober 2011
PTSČPSN
 
 
november 2011
PTSČPSN
 
 
december 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: