12. -18. APRIL 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | ta teden | >> |

[spremeni] SREDA, 12.4.2017

 
Sodelovanja
Predelano življenje


Predelano življenje je redno odrsko srečevanje Maje Dekleva Lapajne in Norberta Svena Föja, kjer raziskujeta stične točke med gledališko in plesno improvizacijo, si privoščita klovnske prijeme in uživata v muziciranju, predvsem pa na veliko predelujeta življenje. Vse skupaj poganjata tesen prijateljski odnos in strast za ustvarjanje iger.
Pri vsakem srečanju se Maja in Norbert osredotočita na drugo temo in jo predelata v odrski dogodek, ki pa kot predelava življenja hkrati tudi soustvarja življenje in že odpira nova predelovalna področja. Tokratna tema je Slišanje glasov.


Vstopnine ni!

[spremeni] NEDELJA, 16.4.2017

 
Impro liga
3. krog predtekmovanja: Bnalo in Kreslo vs Banda Ferdamana


Tekma odpade.


Impro liga,
vseslovensko prvenstvo v gledališki improvizaciji,

3. krog skupinskega dela:
Bnalo in Kreslo vs Banda ferdamana

Na še zadnji tekmi predtekmovanja se bosta za napredovanje pomerili letos nastala ekipa Bnalo in Kreslo, nasproti jim bo stala pa izkušena ekipa iz Maribora, ponos štajerske - Banda ferdamana.
Kdo bo zbral dovolj točk za zmago in napredovanje v četrtfinale?
Bomo videli v nedeljo!


Vstopnina 5 €Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.432.481-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

marec 2017
PTSČPSN
 
 
april 2017
PTSČPSN
 
maj 2017
PTSČPSN
 

POGANJA: