11. SEPTEMBER 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Električni golaž

Predstavitev knjige Vena Jemeršiča "Električni Golaž":
brezmesna zbirka pesmi (primerna za vegane).

20.00 Predstavitev knjige in otvoritev razstave

20.40 Venov kratek nagovor

21:15 Nastop Dua Delamaris

21:20 Nastop skupine Solnce (dvorišče)

22:00 Dj Ubu (Fankanamanka) (dvorana)

Ven Jemeršič je režiser, ki je nepovratno zaznamoval slovensko videospotovsko sceno. Od leta 1996 do danes je režiral več kot 150 glasbenih videov, mnogi izmed njih so postali nepozabni klasiki, ki jih je nemogoče izbrisati iz slovenske kolektivne zavesti.

Gosti večera - Duo Delamaris.

https://www.facebook.com/duodelamaris

Koncert - Solnce
Solnce je pop grunge rock skupina iz Domžal. Skupina je sicer še mlada, saj deluje dobro leto, a so vsi člani že kar izbrušeni glasbeniki. Skupina je v tem času že pripravila in posnela material za prvo ploščo, ki bo verjetno izdana še to leto!

Skupino sestavljajo štirje člani, in sicer: bobni - Pal Szomi, bas - Jure Kotnik, električna kitara/vokal - Mirko Medved, vokal/akustična kitara - Hieronim Vilar. Skupine hoče na svoj avtorski način izraziti/povedati/kritizirati/oboževati svet in družbo v kateri živimo, ob tem pa ohraniti upanje in smeh, norost in razum ter vse to deliti čimvečkrat z ljudmi.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
DJ UBU

DJ PROGRAM DJ SET:

DJ Ubu (Fankanamanka).

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.094.139-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

avgust 2014
PTSČPSN
 
september 2014
PTSČPSN
 
oktober 2014
PTSČPSN
 
 

POGANJA: