11. AVGUST 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
KUDOVA DRAŽBA

KUDOVA DRAŽBA KUD’S AUCTION

Ustvarjalci, ki se združujemo v KUD France Prešeren, bomo ponudili svoje umetniške stvaritve in kapacitete ter zbirali denar za plačilo najema tehnične opreme za izvedbo Trnfesta 2014. Na dražbi bomo med drugim ponudili: zbirko Kudovih knjižnih izdaj, celoletno vstopnico za predstave Impro lige, vikend paket v hotelu KUD France Prešeren, uporaba dvorane za en večer, večerja z Ano Marijo Mitić

Izklicna cena vseh ponujenih stvari bo 10 evrov. Dražbo bo vodil Tomaž Lapajne Dekleva.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Jamall Madd

Jamall Madd (slo) rola **reggae **dancehall,** d'n'b**, **jungle, dark stepp..


Njegovi začetki segajo v leto 2000 in 2001, ko je sodeloval z Mc Shok-om (UK- London) in ustvaril Dark Industries. Skupaj sta pokrivala dve sezoni dj večerov na festivalu Trnfest v Ljubljani.

Po selitvi v Maribor se je leta 2006 združil z Dj ZbeatZ-om in tako je nastala zasedba moFiah sound, ki je aktivna še danes in ima za sabo že ogromno reggae, jungle in dancehall večerov oz. nastopov.

Jamall ima za sabo tudi dosti solo gostovanj na glasbenih prireditvah, tako v Sloveniji (festival Overjam, Trnfest, Jungle Flash, tovarna Rog, Metelkova mesto, Slackline in razna urbana športna tekmovanja, zavod Pekarna Maribor, …) kot tujini (Italija- festival Sunsplash).

Soundcloud povezava:

https://soundcloud.com/mo-fyah-sound/jamall-madd-dancehallmixxl

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.291.171-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2014
PTSČPSN
 
 
avgust 2014
PTSČPSN
 
september 2014
PTSČPSN
 

POGANJA: